Încărcare

Despre noi

Despre noi

Motivația principală din spatele tuturor activităților noastre este pasiunea pentru munca pe care o desfășurăm. Misiunea noastră este de a fi recunoscuți ca specialiști în domeniu, atât de clienții din Oradea, cât și de cei din împrejurimi. Scopul nostru este ca toți cei care apelează la serviciile noastre să gasească în noi un sprijin. Satisfacerea cerințelor și depăsirea așteptărilor clienților a fost și va fi întotdeauna o prioritate pentru echipa noastră.

Procesul de reparație sau de întreținere al fiecărui autoturism este supravegheat cu atenție, operațiunile fiind executate în conformitate cu indicațiile din manualele de specialitate ale producatorilor. Acordăm o mare atenție verificărilor, atât pe durata operațiunilor executate, cât și la finalul acestora. Astfel, avem certitudinea remedierii tuturor defecțiunilor și asigurăm siguranță deplină în exploatarea ulterioară a tuturor autoturismelor care ne trec pragul.

DE CE SĂ NE ALEGI?

 

Experiență

Service-ul nostru are dotari de ultimă generație în materie de echipamente, iar personalul este compus din profesioniști cu experientă vastă în domeniul auto. Fiind multimarcă, oferim servicii de mecanică auto, electrică auto, diagnoză și înlocuire piese auto pentru toate mărcile auto.

Service Auto Expert este autorizat de Registrul Auto Roman (RAR) pentru o gamă largă de mărci auto.

Profesionalism

Lucrăm cu cei mai buni profesioniști, atât când vine vorba de echipa Service Auto Expert, cât și de furnizori sau parteneri. Doar în felul acesta putem să fim printre cei mai buni.

Eficiență

Ne place sa lucrăm eficient. Cautăm mereu să gestionăm eficient resursele materiale și temporale de care dispunem pentru furnizarea serviciilor.

Calitate

Service Auto Expert înseamnă, mai întâi de toate, calitate. Investim constant în materiale bune, pentru a oferi servicii de top și a completa lista clienților multumiți.

Seriozitate

Respectam întotdeauna promisiunea facută. Dăm dovadă de seriozitate, indiferent de natura proiectelor la care lucrăm. Respectăm întotdeauna termenele limită și cuvantul dat.

Accesibilitate

Vă punem la dispoziție o locație modernă și personal calificat, gata să vă ofere cele mai bune sfaturi și soluții referitoare la problemele din industria auto.

Mașină avariată? O reparăm noi!

Suntem specializați în repararea vehiculelor.

Contact: 0721 320 296

PROGRAMARE